MoliCare Premium Elastic 7 kapljic, M

MoliCare Premium Elastic z dvema bočnima elastičnima zavihkoma zagotavljajo še večje udobje in varnost v vseh položajih.

MoliCare Premium MEN PAD 2 kapljici

MoliCare Premium MEN PAD, je posebno oblikovana predloga za moške, ki se prilega obliki telesa. Idealna je za diskretno skrb pri urinski inkontinenci.

Thermoval baby

Brezvočni, brezkontaktni termometer.

Veroval compact

Zapestni merilnik krvnega tlaka za hitro in preprosto merjenje.

Cosmopor E

Sterilni obliž za oskrbo rane iz mehke samolepilne podloge iz netkanega tekstila.

Peha-haft Color Moder

Peha-haft Color je pričvrstitveni povoj s kohezivnim učinkom v rdeči ali modri barvi.

Sterillium Protect & Care 475 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect and Care 100 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect & Care robčki A60

Robčki za razkuževanje površin so učinkoviti proti bakterijam, kvasovkam, virusom z ovojnico, kot so norovirusi in rotavirusi.

Domov Nasveti Inkontinenca Pravilna uporaba izdelkov za inkontinenco
Inkontinenca

Pravilna uporaba izdelkov za inkontinenco

Pri izbiri pravega izdelka za inkontinenco je treba upoštevati vrsto dejavnikov, ki vključujejo spol, življenjski slog in vrsto inkontinence. Ta navodila vam pomagajo pri zagotavljanju ustrezne oskrbe, saj prikazujejo, kako najbolje uporabiti izdelke za inkontinenco pri osebah, ki so mobilne ali nepokretne. Pravilno in učinkovito ravnanje z izdelki povečuje zaščito pred uhajanjem in splošno dobro počutje vaših bližnjih.

Izberite pravi izdelek za inkontinenco pri oskrbi inkontinentne osebe

O izbiri izdelka odločajo naslednji dejavniki

  • Vrsta inkontinence
  • Stopnja inkontinence: lahka, srednja, težka, zelo težka
  • Mobilnost
  • Spol
  • Osebne želje

Izbira pravilne velikosti pripomočka zagotavlja največje udobje in zaščito pred uhajanjem. Če je izdelek prevelik ali premajhen, se lahko pojavi uhajanje. Da bi izbrali ustrezno velikost je bistvenega pomena pravilno merjenje. Ta kratki videoposnetek prikazuje, kako lahko to storite doma za svojega družinskega člana: https://youtu.be/4JODt6HstMs

Vpojnost

Sistem kapljic MoliCare vam pomaga izbrati pravi izdelek: Več kapljic = večja vpojnost. Zagotavljanje prave ravni zaščite – izberite vpojnost, ki bo zadržala urin stran od površine kože. Na embalaži poiščite podatek o številu oziroma oceni kapljic.

Kako pogosto je treba zamenjati izdelek za inkontinenco?

Številni izdelki MoliCare® vključujejo indikator vlažnosti. Indikator vlažnosti se med uporabo izdelka briše ali izginja. Je vodilo, kdaj je treba izdelek zamenjati.

  • Zamenjajte, ko je indikator vlažnosti 3/4 zabrisan ali izgine.
  • Zamenjajte 3- do 4-krat na dan.
  • Morda bi bilo koristno, če bi čez noč uporabljali pripomočke z večjo vpojnostjo.

Kako namestiti izdelke MoliCare®

MoliCare® Lady Pad

MoliCare® Men Pad 2 kapljici

MoliCare® Men Pad 3-5 kapljic

Prijavite se na e-novice

Ne zamudite številnih zanimivih tem, koristnih nasvetov in strokovnih člankov, ki vam bodo pomagali pri ohranjanju vašega zdravja. Prav tako bodite na tekočem z novostmi, ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.