200 let HARTMANN trgovine
Najvišja kakovost izdelkov
Brezplačna dostava nad 40 €

Novi izdelki MoliCare® Premium Elastic

Povrnite si kakovost svojega življenja.

Več o izdelkih
1
2
3
4

Inkontinenca pogosto predstavlja izzive za družinske člane in oskrbovanca - tako praktične, kot čustvene. Svojim bližnjim želimo le najboljše. Z izbiro in uporabo pravih pripomočkov za inkontinenco lahko močno vplivate na kakovost življenja. Inkontinenca naj vas ne omejuje – povrnite si kakovost življenja z uporabo HARTMANN pripomočkov za inkontinenco. Izpolnite spodnji obrazec, ki vam bo pomagal pri izbiri pravega pripomočka za inkontinenco.

Označite spol

Moški
Ženska

Koristni članki in nasveti

Izdelki za inkontinenco

Ljudi z inkontinenco velikokrat spremlja občutek sramu in pomanjkanja samozavesti. Z izbiro in uporabo pravih pripomočkov za inkontinenco lahko močno vplivate na svojo kakovost življenja. Inkontinenca naj vas ne omejuje – povrnite si kakovost življenja z uporabo HARTMANN pripomočkov za inkontinenco.

Pri izbiri pravega izdelka za inkontinenco je treba upoštevati vrsto dejavnikov, ki vključujejo spol, življenjski slog in vrsto inkontinence. MoliCare® izdelki za inkontinenco so varni za uporabo in prijazni do kože, saj so dermatološko preizkušeni in prilagojeni različnim potrebam.

ZZZS: Pripomočki na naročilnico

Zavarovanim osebam, ki se soočajo z uhajanjem urina oziroma so bile diagnosticirane z inkontinenco, pripadajo številni medicinski pripomočki, ki jih krije zdravstveno zavarovanje. Medicinske pripomočke preko ZZZS obrazca »Naročilnica za medicinski pripomoček« predpiše pooblaščeni zdravnik.

Katere pripomočke krije zdravstveno zavarovanje?

Izdelkov za inkontinenco je veliko in jih je treba prilagoditi posebnim potrebam uporabnika. Pri srednji, težki in zelo težki stopnji inkontinence lahko izdelke pridobite na naročilnico za medicinsko tehnični pripomoček. Zdravnik predpiše izdelke na naročilnico, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje. To pomeni, da so zavarovane osebe upravičene do medicinskih pripomočkov brez doplačil. Zavarovanec ima pravico zahtevati višji standard medicinskega pripomočka, ob tem pa mora soglašati z doplačilom medicinskega pripomočka.

Kako do pripomočka?

Pravico do medicinskega pripomočka uveljavljate na podlagi naročilnice ZZZS, ki vam jo je izdal pooblaščeni zdravnik. Naročilnico nato uveljavljate pri pogodbenem dobavitelju ZZZS (lekarna ali specializirana trgovina), ki ga sami izberete. Naročilnico je možno unovčiti tudi v specializirani trgovini HARTMANNplus. V kolikor niste prepričani kateri izdelek bo najbolj ustrezen za vas nas lahko pokličete na 080 50 75 in z veseljem vam bomo svetovali. Lahko pa tudi preko obrazca naročite brezplačen vzorec, ki vam ga brezplačno pošljemo na dom.

Naročite brezplačni vzorec

Inkontinenca

Povrnite si kakovost svojega življenja, naročite brezplačen vzorec pripomočkov za inkontinenco.

Brezplačen vzorec

Prijavite se na e-novice

Ne zamudite številnih zanimivih tem, koristnih nasvetov in strokovnih člankov, ki vam bodo pomagali pri ohranjanju vašega zdravja. Prav tako bodite na tekočem z novostmi, ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.