200 let HARTMANN trgovine
Najvišja kakovost izdelkov
Brezplačna dostava nad 40 €
Domov Nasveti Inkontinenca O novih izdelkih MoliCare Premium Elastic
Inkontinenca

O novih izdelkih MoliCare Premium Elastic

MoliCare Premium Elastic je nova linija izdelkov za inkontinenco, obogatena z elastičnimi zavihki, ki omogočajo enostavno in hitro nameščanje ter se odlično prilegajo vsem oblikam telesa. S tem preprečujejo iritacijo kožnih gub in zagotavljajo večje udobje in varnost v vseh položajih.

Nova, izboljšana linija izdelkov za inkontinenco nudi dodatno zaščito pred iztekanjem in urin vpija hitreje, nevtralizator vonjav pa omogoča še dodatno diskretnost.

Predloge MoliCare Premium Elastic so primerne za srednjo in težko stopnjo inkontinence, saj zagotavljajo visoko stopnjo vpojnosti in urina ne prepuščajo. Izdelki so dermatološko testirani, prijazni do kože in prilagojeni različnim potrebam. Dodatne prednosti novih izdelkov za inkontinenco so:

  • Večje udobje in izboljšana zaščita
  • Elastična zavihka omogočata lahko in hitro namestitev
  • Izboljšuje kakovost vašega življenja
  • Ergonomičen dizajn in enostavna namestitev prihranita vaš čas

POMEMBNO: Pravilna namestitev in izbira velikosti je ključna, za popolno izkušnjo uporabe MoliCare Premium Elastic hlačnih predlog.

MoliCare Premium Elastic – Kako namestiti hlačne predloge

V videu si oglejte postopek namestitve MoliCare Premium Elastic:

MoliCare Premium Elastic – Kako izmeriti obseg bokov

Za izbiro pravilne velikosti, vedno izmerite trenutni obseg bokov. Kako to storite si oglejte v videu:

Naročite brezplačen vzorec izdelka za inkontinenco

Na našem spletnem mestu ponujamo tudi možnost naročila brezplačnega vzorca izdelka za inkontinenco. Izpolnite obrazec in izdelek vam brezplačno pošljemo na vaš naslov: OBRAZEC BREZPLAČEN VZOREC.

Prijavite se na e-novice

Ne zamudite številnih zanimivih tem, koristnih nasvetov in strokovnih člankov, ki vam bodo pomagali pri ohranjanju vašega zdravja. Prav tako bodite na tekočem z novostmi, ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.