MoliCare Premium Elastic 7 kapljic, M

MoliCare Premium Elastic z dvema bočnima elastičnima zavihkoma zagotavljajo še večje udobje in varnost v vseh položajih.

MoliCare Premium MEN PAD 2 kapljici

MoliCare Premium MEN PAD, je posebno oblikovana predloga za moške, ki se prilega obliki telesa. Idealna je za diskretno skrb pri urinski inkontinenci.

Thermoval baby

Brezvočni, brezkontaktni termometer.

Veroval compact

Zapestni merilnik krvnega tlaka za hitro in preprosto merjenje.

Cosmopor E

Sterilni obliž za oskrbo rane iz mehke samolepilne podloge iz netkanega tekstila.

Peha-haft Color Moder

Peha-haft Color je pričvrstitveni povoj s kohezivnim učinkom v rdeči ali modri barvi.

Sterillium Protect & Care 475 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect and Care 100 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect & Care robčki A60

Robčki za razkuževanje površin so učinkoviti proti bakterijam, kvasovkam, virusom z ovojnico, kot so norovirusi in rotavirusi.

Domov Nasveti Inkontinenca O novih izdelkih MoliCare Premium Elastic
Inkontinenca

O novih izdelkih MoliCare Premium Elastic

MoliCare Premium Elastic je nova linija izdelkov za inkontinenco, obogatena z elastičnimi zavihki, ki omogočajo enostavno in hitro nameščanje ter se odlično prilegajo vsem oblikam telesa. S tem preprečujejo iritacijo kožnih gub in zagotavljajo večje udobje in varnost v vseh položajih.

Nova, izboljšana linija izdelkov za inkontinenco nudi dodatno zaščito pred iztekanjem in urin vpija hitreje, nevtralizator vonjav pa omogoča še dodatno diskretnost.

Predloge MoliCare Premium Elastic so primerne za srednjo in težko stopnjo inkontinence, saj zagotavljajo visoko stopnjo vpojnosti in urina ne prepuščajo. Izdelki so dermatološko testirani, prijazni do kože in prilagojeni različnim potrebam. Dodatne prednosti novih izdelkov za inkontinenco so:

  • Večje udobje in izboljšana zaščita
  • Elastična zavihka omogočata lahko in hitro namestitev
  • Izboljšuje kakovost vašega življenja
  • Ergonomičen dizajn in enostavna namestitev prihranita vaš čas

POMEMBNO: Pravilna namestitev in izbira velikosti je ključna, za popolno izkušnjo uporabe MoliCare Premium Elastic hlačnih predlog.

MoliCare Premium Elastic – Kako namestiti hlačne predloge

V videu si oglejte postopek namestitve MoliCare Premium Elastic:

MoliCare Premium Elastic – Kako izmeriti obseg bokov

Za izbiro pravilne velikosti, vedno izmerite trenutni obseg bokov. Kako to storite si oglejte v videu:

Naročite brezplačen vzorec izdelka za inkontinenco

Na našem spletnem mestu ponujamo tudi možnost naročila brezplačnega vzorca izdelka za inkontinenco. Izpolnite obrazec in izdelek vam brezplačno pošljemo na vaš naslov: OBRAZEC BREZPLAČEN VZOREC.

Prijavite se na e-novice

Ne zamudite številnih zanimivih tem, koristnih nasvetov in strokovnih člankov, ki vam bodo pomagali pri ohranjanju vašega zdravja. Prav tako bodite na tekočem z novostmi, ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.