MoliCare Premium Elastic 7 kapljic, M

MoliCare Premium Elastic z dvema bočnima elastičnima zavihkoma zagotavljajo še večje udobje in varnost v vseh položajih.

MoliCare Premium MEN PAD 2 kapljici

MoliCare Premium MEN PAD, je posebno oblikovana predloga za moške, ki se prilega obliki telesa. Idealna je za diskretno skrb pri urinski inkontinenci.

Thermoval baby

Brezvočni, brezkontaktni termometer.

Veroval compact

Zapestni merilnik krvnega tlaka za hitro in preprosto merjenje.

Cosmopor E

Sterilni obliž za oskrbo rane iz mehke samolepilne podloge iz netkanega tekstila.

Peha-haft Color Moder

Peha-haft Color je pričvrstitveni povoj s kohezivnim učinkom v rdeči ali modri barvi.

Sterillium Protect & Care 475 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect and Care 100 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect & Care robčki A60

Robčki za razkuževanje površin so učinkoviti proti bakterijam, kvasovkam, virusom z ovojnico, kot so norovirusi in rotavirusi.

Domov Sterillium 55 let

Klasika med razkužili za roke

Z dobro preizkušenim kompleksom za nego kože • S širokim spektrom delovanja • Primeren tudi za dolgotrajno uporabo

Naročite zdaj

Sterillium
praznuje 55 let
zaupanja

1965

Rojstvo razkužila Sterillium.
Inovativno razkužilo za roke je v samo nekaj letih postalo eno najuspešnejših razkužil tako v Nemčiji kot tudi v tujini.

2003

Sterillium Gel
Zelo učinkovito razkužilo za roke v gelu. Učinkovito je tudi proti norovirusom, obenem pa izboljša vlažnost kože in ne daje občutka lepljivih rok.

2005

Sterillium je prvo razkužilo, ki je dobilo odobritev znižanja časa izpostavljenosti na 1,5 minute za kirurško razkuževanje rok. To v povprečju pomeni prihranek 4,5 ml razkužila na aplikacijo.

2007

Sterillium classic pure
Sterillium brez barve in vonja je primeren tudi za občutljivo kožo.

2020

Sterillium praznuje svoj 55. rojstni dan. S ponosom gledamo na dosedanje uspehe ter obljubljamo, da bomo tudi v prihodnje razvijali nove izdelke, ki bodo prispevali k preprečevanju okužb.

Prijavite se na e-novice

Ne zamudite številnih zanimivih tem, koristnih nasvetov in strokovnih člankov, ki vam bodo pomagali pri ohranjanju vašega zdravja. Prav tako bodite na tekočem z novostmi, ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.