MoliCare Premium Elastic 7 kapljic, M

MoliCare Premium Elastic z dvema bočnima elastičnima zavihkoma zagotavljajo še večje udobje in varnost v vseh položajih.

MoliCare Premium MEN PAD 2 kapljici

MoliCare Premium MEN PAD, je posebno oblikovana predloga za moške, ki se prilega obliki telesa. Idealna je za diskretno skrb pri urinski inkontinenci.

Thermoval baby

Brezvočni, brezkontaktni termometer.

Veroval compact

Zapestni merilnik krvnega tlaka za hitro in preprosto merjenje.

Cosmopor E

Sterilni obliž za oskrbo rane iz mehke samolepilne podloge iz netkanega tekstila.

Peha-haft Color Moder

Peha-haft Color je pričvrstitveni povoj s kohezivnim učinkom v rdeči ali modri barvi.

Sterillium Protect & Care 475 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect and Care 100 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect & Care robčki A60

Robčki za razkuževanje površin so učinkoviti proti bakterijam, kvasovkam, virusom z ovojnico, kot so norovirusi in rotavirusi.

Domov Novice Sredstva za novoletna darila namenili Društvu za promocijo humanitarne dejavnosti Humanitarček

Sredstva za novoletna darila namenili Društvu za promocijo humanitarne dejavnosti Humanitarček

V podjetju HARTMANN se zavedamo, kako pomembni sta vpetost v lokalno okolje in skrb za ranljivejše skupine. V letošnjem letu smo zato sredstva za božična darila namenili Društvu za promocijo humanitarne dejavnosti Humanitarček, kjer skrbijo za socialno ogrožene starostnike v Sloveniji.

Starostniki se namreč pogosto srečujejo s socialnimi in čustvenimi stiskami, zato smo jih z našo donacijo želeli v prazničnem času razvedriti ter jim omogočiti lepe praznike. Upamo, da jim bo naša donacija omogočila bolj barvite praznike.

Naj bodo prazniki čarobni za vse.

Humanitarcek_Foto_Mateja Jordovic Potocnik 2
foto: Mateja Jordović Potočnik

Prijavite se na e-novice

Ne zamudite številnih zanimivih tem, koristnih nasvetov in strokovnih člankov, ki vam bodo pomagali pri ohranjanju vašega zdravja. Prav tako bodite na tekočem z novostmi, ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.