MoliCare Premium Elastic 7 kapljic, M

MoliCare Premium Elastic z dvema bočnima elastičnima zavihkoma zagotavljajo še večje udobje in varnost v vseh položajih.

MoliCare Premium MEN PAD 2 kapljici

MoliCare Premium MEN PAD, je posebno oblikovana predloga za moške, ki se prilega obliki telesa. Idealna je za diskretno skrb pri urinski inkontinenci.

Thermoval baby

Brezvočni, brezkontaktni termometer.

Veroval compact

Zapestni merilnik krvnega tlaka za hitro in preprosto merjenje.

Cosmopor E

Sterilni obliž za oskrbo rane iz mehke samolepilne podloge iz netkanega tekstila.

Peha-haft Color Moder

Peha-haft Color je pričvrstitveni povoj s kohezivnim učinkom v rdeči ali modri barvi.

Sterillium Protect & Care 475 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect and Care 100 ml

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Sterillium Protect & Care robčki A60

Robčki za razkuževanje površin so učinkoviti proti bakterijam, kvasovkam, virusom z ovojnico, kot so norovirusi in rotavirusi.

Domov Novice Pooblaščeni servis, ki mu lahko zaupate izdelke HARTMANN

Pooblaščeni servis, ki mu lahko zaupate izdelke HARTMANN

pooblasceni-servis-merilec-krvnega-tlaka

Naš program diagnostike vam ponuja izdelke, ki vam pomagajo udobno in zanesljivo nadzirati pomembne vrednosti telesa. Naj gre za merilnike temperature ali krvnega tlaka, kakovost enih in drugih vas ne bo nikoli razočarala.

Vedno pa se lahko kaj zgodi, zato vam svetujemo, da se v tem primeru obrnete na naš pooblaščeni servis Apollonia d.o.o. na Zaloški cesti 155 v Ljubljani, ki izvaja garancijska in izvengarancijska popravila merilnikov krvnega tlaka in termometrov HARTMANN. Kontaktirate jih lahko na telefonsko številko (01) 548 35 10 ali jim pošljete sporočilo preko njihove spletne strani.

Že več kot dvajset let vam zagotavljajo hiter in kakovosten servis. Z veseljem in s strokovnostjo bodo poskrbeli za vse vaše HARTMANN Veroval®, Thermoval® in Tensoval® izdelke oz. naprave.

Prijavite se na e-novice

Ne zamudite številnih zanimivih tem, koristnih nasvetov in strokovnih člankov, ki vam bodo pomagali pri ohranjanju vašega zdravja. Prav tako bodite na tekočem z novostmi, ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.