Uradna otvoritev

V četrtek, 24. 9. 2015, je na Letališki cesti 3c v Ljubljani, v sklopu podjetja PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., potekala uradna otvoritev novega medicinsko izobraževalnega centra in specializirane trgovine HARTMANNplus. Dobrodošlico ji je izreklo lepo število poslovnih partnerjev, kot tudi predstavniki medijev.

V svojem govoru je direktor podjetja PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., gospod Alfred Racek, povedal:« HARTMANNplus ni samo prostor, kjer imamo možnost predstaviti HARTMANN izdelke. Pod okriljem HARTMANNplus-a lahko povezujemo ljudi, jim predajamo naše 200-letno znanje in izkušnje, pomagamo z dobrodelnostjo in še mnogo več. HARTMANNplus je tu za zdrav in boljši svet.« Na dogodku so se predstavili tudi člani društva Drugi dom. Društvo je bilo ustanovljeno za pomoč osebam s posebnimi potrebami. Njihova vizija je izgradnja drugega doma, majhnih hišk na več lokacijah po Sloveniji, v katerih bi osebe s posebnimi potrebami lahko po smrti svojih staršev ali ko le-ti ne bi mogli več skrbeti zanje, lahko prenesli vse kar jim je ljubega in si tako ustvarili novi dom.
Poseben pečat sta na dogodku pustila člana društva, deček Filip, ki nas je vse prisotne ganil s svojim čudovitim petjem, ter dekle Živa, ki je predstavila svoje izdelke in s tem pokazala svoje ročne spretnosti. Vsak od njiju s svojo težko zdravstveno in življensko zgodbo pa kljub temu otroka polna optimizma.
Ob tej priložnosti je direktor podjetja PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., gospod Alfred Racek, društvu Drugi dom, izročil simbolni ček, v vrednosti 2000 evrov, ki ga je prevzel njihov podpredsednik, g. Bogdan Knavs.
Simbolični prerez rdečega traku tako naznanja , da je nova specializiran trgovina z medicinskimi pripomočki HARTMANNplus odprta vsak delovni dan, v njej pa boste dobili tako brezplačne strokovne nasvete kot izdelke za inkontinenco in negovalno kozmetiko, izdelke za oskrbo ran in stome, razkužila, merilce krvnega tlaka in termometre, izključno blagovne znamke HARTMANN. Ob nakupu izdelkov v trgovini HARTMANNplus pa prejmete še otvoritveni popust. In kaj poleg naštetega še odlikuje specializirano trgovino HARTMANNplus? Preverite na: www.hartmannplus.si
brezplačni vzorci za inkontinenco

Naročite brezplačni vzorec inkontinenčnih pripomočkov

Naroči vzorec

Poglejte katalog izdelkov

 

Povezava na spletni katalog

Hitro naročilo

Brezplačno pošiljanje po pošti ob nakupu nad 20,00 EUR.

Izpolni povpraševanje

Kontaktirajte nas

PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o.
Letališka cesta 3c
1000 Ljubljana